Huzarensalade

Huzarensalade zoals mijn moeder het mij heeft geleerd. Maak het ook zelf.

voor 4 personen

 

  • 250 gram gaar draadjesvlees (restje)
  • 2 vastkokende aardappels, gekookt in de schil, in blokjes
  • Handje zilveruitjes
  • Handje cornichons
  • ½ granny smith, blokjes, met beetje citroensap tegen het verkleuren
  • paar takjes bladpeterselie, gechopt
  • scheut olijfolie
  • scheut witte wijnazijn
  • zout & peper uit de molen  
  • mayonaise

 

alle bovenstaande ingredienten naar hartelust mengen en garneren met onderstaande garnering

  • 1 hardgekookt ei
  • Paar kerstomaatjes
  • Paar kappertjes
  • 1 gekookte biet
  • 1 krop sla

 

Eet smakelijk!!!!


Video

Deel dit GERECHT:
Facebook Linked in Twitter

Zoek in gerechten

Geavanceerd zoeken



Website ontwikkeld door Media647 | Produktiekeuken TV | Design in beeld