Heldere rode kaki mousse

Heldere rode kaki mousse, een verrassende mousse van dit verrassende fruit

Voor 4 personen:

  • 4 gelatine blaadjes
  • 1 citroen
  • 400 gr witte kaas
  • 2 x eiwit
  • 2 eetlepels suiker

 

Bereiding:

Doe de gelatine blaadjes in water, schil de kaki en mix het samen met het citroensap en de suiker tot een fijne puree. Droog de gelatine blaadjes, doe het in een pan samen met enkele lepels kaki puree en roer totdat de gelatine blaadjes helemaal zijn opgelost. Roer vervolgens in een pan de opgeloste gelatineblaadjes, de rest van de kaki puree en de witte kaas tot een glad mengsel. Klop het eiwit met een beetje zout en voeg het voorzichtig aan het mengsel toe. Doe tot slot de mousse in dessertschaaltjes en zet het minstens drie uur in de koelkast.

Dit gerecht is mede mogelijk gemaakt door coop versupermarkten


Deel dit GERECHT:
Facebook Linked in Twitter

Zoek in gerechten

Geavanceerd zoeken



Website ontwikkeld door Media647 | Produktiekeuken TV | Design in beeld